Kinky, selvtillid og rigtige materialer

Sexlegetøj bliver ofte betragtet som en del af den mere kinky verden, når man bevæger sig indenfor emnet sex. Men som det er med alle typer virksomheder vil overleve på sigt, så udvikles der altså også indenfor dette felt. 

Sexlegetøj til enhver smag 

Det behøver ikke at være fordi at du vil bevæge dig over i den mere kinky afdeling af sex, bare fordi du har en interesse i sexlegetøj. Med tidens udvikling har sexlegetøjet også udviklet sig. Der var engang hvor du måtte klare dig med grønsager og andre ting og sager, når du ville tilfredsstilles.  

Det sker selvfølgelig stadig, men nu findes der altså også et væld af andre muligheder – også til den mere rolige afdeling. Klik her hvis du vil have mere inspiration til udvælgelsen af dit nye sexlegetøj. Der findes jo alt fra vibratorer og dildoer til piske og halsbånd. 

Du skal stille krav til de ting du køber – også sexlegetøj 

Når du skal købe dit sexlegetøj online, skal du ligesom med alt andet du køber, sikre dig at produkterne, der lander i kurven, ikke er skadelige for dig. Især når der er tale om legetøj der kommer i kontakt med kroppen i en større grad, skal du sikre dig at gummi og plastik er fri for ptalater og lignende skadelige stoffer. 

Normalt kan vi stole på at når ungernes legetøj er mærket med et CE-mærke, så lever det op til de danske krav for, hvor meget de må indeholde af forskellige trælse ting, men hvordan fungerer det egentlig med sexlegetøjet? 

Klik her for at læse mere om hvordan du sikrer dig at det legetøj der havner i indkøbskurven også er sikkert sexlegetøj. Det er ikke alle der er lige overfølsomme, men man kan sagtens tricke kroppen til at blive mere overfølsom, hvis man bliver ved med at komme i fysisk kontakt med skadelige stoffer. 

Du skal derfor ikke nødvendigvis læne dig tilbage og tænke at du jo sagtens vil kunne klare lidt af det ene og det andet, fordi din krop aldrig før har reageret ellers. Det er vigtigt at du stiller krav dine produkters materialer – også til sexlegetøjets materialer. 

Få et bedre selvværd og undgå at blive hæmmet i hverdagen 

Har du luret lidt på nogle forskellige typer legetøj, men er du usikker på om det bliver ”for meget”, så skal du vide at du ikke er den eneste. De fleste holder sig tilbage når de første gang vover sig ud i noget ukendt. Det kan handle om dit selvværd der ikke helt er i balance, men det er der heldigvis gode råd for.  

Du kan træne dit selvværd op gennem din mentale tilgang til hvordan verden skal fungere. Se flere eksempler her, for at få et bedre selvværd. Det er ikke kun vigtigt at styrke dit selvværd, når du handler sexlegetøj.  

Helt generelt vil du opleve at du bliver udfordret på områder, hvor andre kan klare ærterne, men hvor du kan mærke at der er noget der holder dig tilbage. Det kan give dig en generel bedre hverdag, når først du har styr på selvværdet.