Find en garderobe der passer til din livsstil

Hvis man arbejder på gård, eller meget ude i haven, så er det ikke altid lige så nemt at finde noget at have på, der er praktisk både til hverdagen udenfor, og de hverdage, hvor man vil være lidt ekstra fin. Her kan du læse mere om, hvordan du finder en garderobe, der passer til din livsstil.

Tag udgangspunkt i dig selv

Når man skal finde den perfekte garderobe, så skal man faktisk tage udgangspunkt i sig selv. Det er nemlig mange, der har en tendens at købe ind til sit fantasiselv. Det vil sige, at man køber til en livsstil og en måde at få en hverdag til at fungere på, der slet ikke hører sammen med virkeligheden. Derfor er det en god ide, heller at tage udgangspunkt i sig selv, når man skal købe en ny garderobe. Hvad har DU brug for?

Der er nogle vigtige spørgsmål du kan stille dig selv, for at få en garderobe, der rent faktisk fungerer i praksis. Hver gang du står med et nyt stykke tøj, så kan du spørge dig selv om det er noget du kan bruge hver dag, passer det sammen med noget andet du har, og har du allerede noget, der minder? Hvis det er noget du forestiller dig at kan passe til din hverdag, at det passer sammen med noget andet du har og at du ikke har noget andet, der minder for meget om det – så er det måske et ‘ja’. Det skal selvfølgelig også være noget du kan lide.

Når du skal finde en stil, så er det en god ide at tænke lidt overordnet, hvad slags udtryk du gerne vil have. Hvad er dig? Hvad kan du personligt godt lide? Læs mere her og find din helt egen stil, uanset hvor du skal.

Find holdbare materialer

Det er ikke blot at finde sin stil, man skal også finde tøj, der kan holde i lang tid, og som ikke skal smides ud efter blot en enkelt sæson. Det er også noget man skal tænke over, når man skal købe en ny garderobe. Hvis man er meget aktiv, så er det også en god ide, at finde tøj, der kan holde til det du skal lave – og ikke blot det du forestiller dig, at du skal lave.

Klik her for at læse mere om, hvad du kan bruge din tid til dig selv til.

Sorter ud af det du har

Det er også en svært god ide, at sortere ud af det du allerede har. Find ud af, hvad du har der faktisk fungerer, og hvad der kan få nyt liv i kombination med nye ting.

Se flere eksempler her og find din perfekte garderobe. Når du har fået sorteret og købt ting du er glad for og rent faktisk kan bruge, så har du altid noget at have på.