Sådan designer du den perfekte have

Den perfekte have findes, og det er den have, der bedst kan opfylde dine mange behov. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du skal gå frem, når du skal kortlægge og planlægge, den bedste have til dig og dine behov.

Hvad har du brug for i din have?

Hvis du har planer om at indrette den helt perfekte have, hvor du kan læse nyheder fra Senest.dk og slappe godt af om sommeren, og måske til og med også om vinteren, så skal du kortlægge hvad du reelt set har brug for i din have.

Det begynder allerede, når du skal plante planter i din have. Hvilke planter du vælger, har nemlig alt at sige for, hvornår din have har sin bedste sæson, eller sine bedste sæsoner. Afhængig af hvad du planter, kan du nemlig sørge for at din have er tilrettelagt for flere sæsoner, end kun forår og sommer. Du kan for eksempel vælge at plante stedsegrønne træer, der også er grønne hele vinteren, og på den måde få en have, der kan bruges hele året rundt, og ikke kun i de varme måneder.

Hvis du planlægger og anlægger en lille køkkenhave, så får du også glæde af din have ved middagsbordet i efteråret. Her kan du nemlig arbejde på at blive mere selvforsynet, og plante og høste din helt egen mad. Det giver nemlig gode resultater i sidste ende,

Brug din have om vinteren

Der er intet i vejen for, at du kan nyde og bruge din have om vinteren, så længe du har sørget for et vigtigt element. Varme. Det er nemlig hovedårsagen til, at vi ikke bruger vores have om vinteren. Det bliver koldt, og dermed så er det svært at slå sig til ro og hygge sig med et godt magasin. Når man har installeret varme i form af en udepejs, så kan man læse Magasinet Hest i sin have og på sin terrasse på kolde sommeraftenere, og når temperaturen begynder at falde om efteråret og måske til og med om vinteren.

En udendørs pejs, er en fantastisk investering for dig, der gerne vil bruge din have i de kolde måneder og have et ekstra rum udendørs.

Finansier den perfekte have

Det kan dog være en stor investering at anlægge køkkenhave, plante de helt rigtige planter og gå til anskaffelse af en udendørs pejs, Derfor kan det være relevant at finde finansiering i form af et Kronelån, så man kan få den perfekte have man går og drømmer om.