Dette må du ikke glemme til kanoturen

En kanotur er en skøn måde at opleve naturen, men den gode stemning kan hurtigt ødelægges, hvis du ikke husker at pakke nogle essentielle ting til turen. For at få den bedst mulige tur er det vigtigt at være godt forberedt, men hvad skal du huske at pakke? Læs med i denne korte oversigt og få gode råd til at pakke de rigtige ting til turen.

Powerbank

Selvom du er ude i naturen, kan det være vigtigt at have strøm på telefon og andre elektroniske enheder. Men det er tæt på umuligt at finde en stikkontakt på en kanotur. En powerbank er derfor uundværlig. Du kan finde et stort udvalg af powerbanks på https://www.batteri-butik.dk/. Den giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon, kamera og andre små elektroniske enheder, så du kan finde ud af praktiske ting, ringe, og tage billeder af de bedste øjeblikke fra turen.

Madlavningssæt, brænder og gas

Bare fordi man er på kanotur, behøver man ikke nøjes med dåsemad og rugbrød. Du kan sagtnes lave varm og dejlig mad på kanoturen, men det kræver, at du pakker det rigtige udstyr. Et smart madlavningssæt, en brænder og en beholder med gas gør det muligt at tilberede varme måltider undervejs. Glem ikke at medbringe tændstikker eller en lighter til at tænde brænderen.

Et godt telt og liggeunderlag

En god nats søvn er vigtig for at kunne nyde din kanotur fuldt ud. Et vandtæt telt og et behageligt liggeunderlag sørger for det. Kig efter et telt, som kan modstå lidt regn eller imprægner det, før du tager afsted. Et godt liggeunderlag sikrer, at du sover godt, selv på ujævnt terræn. Hvis du ikke er vant til at sove i telt, kan det være en fordel at medbringe et par ørepropper, som kan blokere for skovens lyde og give dig en bedre nattesøvn.