Bruger du også for meget tid på at vedligeholde dine maskiner? Sådan kan du fikse det

Som landmand har du som de fleste andre landmænd højst sandsynligt et væld af arbejdsopgaver. Og selvom vedligeholdelse af maskineriet er vigtigt, så er det måske også noget der tager meget tid og energi for dig og dine ansatte. Derfor er der her nogle idéer til, hvordan du kan minimere tidsforbruget på disse opgaver.

Få et centralsmøreanlæg og undgå manuel punktsmøring

Måske er der noget af dit maskineri, hvor en vigtig del af vedligeholdelsen er at få smurt de forskellige komponenter. Og hvis du manuelt skal ind og smøre alle disse dele, så kan der bruges en masse tid og energi på det. Men med et centralsmøringsanlæg fra LubriQ, kan du installere dette centralsmøreanlæg på dine maskiner, sådan at denne smøringsproces efter montering kan forløbe automatisk på de forskellige led, hvilket måske kan spare dig for en del arbejde i længden. Desuden så kan dit centralsmøringsanlæg også dosere dit smøremiddel til maskinen relativt præcist, såvel som det kan foregå mens du bruger maskinen. På den måde kan du undgå ærgerlige forsinkelser i arbejdet, der skyldes at maskinen trænger smøringsmiddel.

På den måde kan dit arbejde i mindre grad dikteres at maskineriet, der gerne skal kunne fungere som et hjælpemiddel for dig under dit arbejde i højere grad end en forhindring.

Mere effektiv vedligeholdelse med centralsmøring

En anden fordel ved at installere et centralsmøreanlæg på dine maskiner kan være, at det kan være med til at forbedre kvaliteten af din vedligeholdelse i forhold til smøring. For den kan nemlig være med til at give maskinen den rette dosis smøring på det rette tidspunkt, hvilket kan have positive effekter på dit maskineri. Noget der måske også kan mærkes på den lange bane, i forhold til maskinernes levetid og eventuelle reparationsudgifter. Det må selvfølgelig kombineres med, at de andre vedligeholdelsespunkter ligeledes imødegås