Astrologi: Forudsigelse af fremtiden

På Jorden er Solen og Månen to af de mest magtfulde himmellegemer, der påvirker menneskers liv. Selv om de begge har en virkning på os, varierer deres virkninger afhængigt af, hvor vi bor. I dele af Australien er månen f.eks. mere magtfuld end solen, fordi den påvirker tidevandet. Men andre steder som Alaska eller Canada vil folk opleve en stærkere påvirkning fra solenergi i stedet for måneenergi. Det giver mening, da disse områder ligger tættere på Nordpolen, hvor der er 24 timers dagslys i sommermånederne (den tid, hvor de fleste mennesker ville være ude at fiske).

Hurtige Astrologi Facts:

– Astrologi kan bruges til at forudsige fremtiden i en generel forstand 

– Nogle astrologer hævder, at de kan fortælle, hvilken slags dag du vil få baseret på planeternes position 

– Nogle mener, at en bestemt planets virkning på dig afhænger af dit fødselshoroskop eller astrologiske tegn 

– Uanset hvad du tror, er astrologi en interessant måde at se på verden på.

Astrologi kan også bruges til at forudsige fremtiden i en mere generel forstand. Man mener, at alle planeter har en indvirkning på livet her på jorden; hvordan har du det, når Merkur går retrograd? Eller Pluto? Nogle astrologer hævder, at de kan fortælle, hvilken slags dag, som du vil få baseret på planeternes position. Nogle mener, at en bestemt planets virkning på dig afhænger af dit fødselshoroskop eller astrologiske tegn.

Uanset hvad man tror på, er astrologi en interessant måde at se verden på. Uanset om du er skeptisk eller troende, er der ingen skade ved at læse dit horoskop fra tid til anden! Du skal bare ikke tage det alt for alvorligt…

Kilder:
https://da.wikipedia.org/wiki/Astrologi