Robbie Williams’ hund er død

En stor sorg har ramt Robbie Williams og hans familie.

Den britiske popstjerne, kendt for sin imponerende karriere både som medlem af Take That og som solokunstner med hits som “Angels”, “Feel” og “Rock DJ”, har nu oplevet en personlig tragedie. Det beretter altomkendte.dk.

Robbie, der har været gift med den amerikanske skuespiller og tv-vært Ayda Field siden 2010, er kendt for at være tæt knyttet til sin familie. Sammen har parret fire børn, og Ayda har altid været en fast støtte for Robbie, både i hans professionelle karriere og personlige udfordringer, herunder hans åbenhed om psykisk sundhed.

Nu står parret over for en stor sorg, som de har delt på sociale medier.

Et sidste farvel

“I dag har vores hunde, Poupette & Walle, forladt denne verden for at begynde et nyt eventyr i en uendelig galakse langt, langt borte. De døde sammen i sengen til tonerne af ‘Dancing Queen’, omgivet af kærlighed,” skrev parret i et opslag ledsaget af et billede af deres to elskede kæledyr.

Poupette var Aydas hund, som hun havde før hun mødte Robbie, mens Walle blev en del af familien senere. Hundene har spillet en vigtig rolle i parrets liv, og de var endda brudepige og bestman til deres bryllup. De har også været ved deres side ved fødslerne af deres børn.

Nu må familien sige farvel til deres to trofaste ledsagere.